۱۴۰۱ دوشنبه ۴ مهر
متن پیام دکتر قهرمان بمانا معاون درمان دانشگاه به مناسبت یکم شهریور ماه روز پزشک
🔷سالروز میلاد شیخ الرئیس، ابن سینا که به عنوان روز پزشک نامگذاری شده، بهانه‌ای است برای قدردانی از انسان‌هایی که سال‌های متوالی برای کسب علم و دانش می‌کوشند تا از نگین درخشان موهبت الهی یعنی سلامت و تندرستیِ همنوعان خود محافظت کنند.
بدون شک جایگاه و منزلت حرفه پزشکی در جامعه، مرهون مجاهدت‌ها و تلاش پزشکانی است که همواره با تعهد به سوگند خود و عمل به مسئولیت اجتماعی خویش، نجات جان و مراقبت از سلامت انسان‌ها را در اولویت قرار داده و در تمام سختی‌ها و فراز و فرودها برای خدمتگزاری به مردم خالصانه گام برداشته‌اند.
امروز در حالی روز پزشک را گرامی می‌داریم که چندین نفر از پزشکان کشور، مخلصانه جان خود را در راه صیانت از جان هموطنان فدا کرده‌اند و عنوان پرافتخار شهید مدافع سلامت را به نام خویش پیوند زده‌اند.
🔹اینجانب ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند تمامی پزشکان، این روز را تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، بهروزی آرزو مندم.
🔷دکتر قهرمان بمانا
معاون درمان دانشگاه