۱۴۰۱ سه شنبه ۷ تير
تبریک روز پزشک
پیام تبریک معاون دانشگاه به مناسبت روز روز پزشک
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم به مناسبت یکم شهریور ماه و روز پزشک؛ در پیامی خدمات پزشکان در تسری سلامت در جامعه را ستود و آن را تعبیری بی نظیر از مفهوم عشق به انسانیت دانست.
در پیام دکتربمانابه مناسبت فرا رسیدن یکم شهریور، روز پزشک، آمده است : این روز را به جامعه پزشکی تبریک گفته و از خدمات آنان به ویژه در بحران کروناویروس قدردانی می کنم.
آغاز شهریور هر سال مناسبتی ویژه در تقویم سلامت کشور است برای پاسداشت کسانی که برای حفظ ارزشمندترین موهبت خداوندی که همانا سلامت بشر است، سوگند یاد کرده اند و این عهد مقدس، گاه به بهای جان بوده است.
امسال این روز را در حالی گرامی می داریم که در گذر ماه های اخیر، جامعه پزشکی کشور همگام با تمامی خانواده مدافعان سلامت کشور، با بحرانی همه گیر مواجه بوده و با آمادگی حداکثری در مقابله با پدیده شوم ویروس کرونا، کوشش گسترده ای را در تسری بهداشت و درمان برای آحاد جامعه به کار بسته تا همچون همیشه پیام آور سلامت در اقصی نقاط مرز پرگهر ایران اسلامی باشند و در این ایام، با تعبیری بی نظیر از مفهوم عشق به انسانیت، ایثار و شرافت حرفه ای، به نحو مسوولانه ای در این عرصه ایفای نقش کردند.
ضمن قدردانی صمیمانه از تلاش های بی شائبه شما همراهان سلامت جامعه، لازم است تاکید کنم شما بزرگواران در ماه های اخیر به زیبایی صحنه هایی مثال زدنی از ایثار و از جان گذشتگی خلق کردید و اکنون مردم عزیزمان بیش از همیشه همراه و همدل شما هستند و این خود موهبتی ارزشمند برای جامعه پزشکی کشور است.
با پاسداشت و ادای احترام به پزشکان شهید عرصه سلامت کشور، فرا رسیدن این روز را به یکایک اعضای جامعه پزشکی ، صمیمانه تبریک گفته و امیدوارم ثمره تلاش و همت شبانه روزی شما عزیزان، تامین امر سلامت در جای جای وطن عزیزمان باشد.
1400/06/01