۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
اعتباربخشی
سومین و چهارمین جلسه اعتباربخشی باریاست محترم و معاونین محترم دانشگاه در راستای بیان موانع و مشکلات اجرای اعتبار بخشی ملی بیمارستان ها طی روز های اخیر ازسوی دفتر اعتباربخشی معاونت درمان با هماهنگی مشاور ریاست دانشگاه در امور معاونت ها برگزار گردید .

طی جلسات مذکور مشکلات اعتباربخشی به تفکیک بیمارستان ها با حوزه معاونت آموزشی و معاونت توسعه مطرح و رایزنی و مذاکرات لازم جهت بهبود نقاط ضعف و اصلاح وضعیت موجود انجام گردید
اهم موارد مورد بررسی :
نظم بخشی به فرآیند راند آموزشی اساتید و ویزیت های درمانگاه ، مدیریت تختهای آموزشی ، به کار گیری اصول بهداشت و کنترل عفونت، بهبود مستند سازی پرونده های پزشکی از سوی اساتید و فراگیران ، ایمن سازی سطوح و فضاهای درمانی و پشتیبانی ، ایمن سازی فرآیند انبارش و حمل گاز های طبی ، پیگیری امور HIS از لحاظ گواهینامه و داشبوردهای مدیریتی ، اعلام نظرات کارشناسی در خصوص تغییرات فیزیکی ، خرید تجهیزات و سایر برنامه های وابسته به سازو کار های مالی و .... امید است بتوان گام های موثری در حل مشکلات موجود و ارتقای کیفی خدمات درمانی برداشت ." کیفیت راه بی پایان ".

1398/10/07