۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
دفترپرستاری دانشگاه برگزار کرد
جلسه آموزشی اقدام پژوهی
جلسه آموزشی "اقدام پژوهی "با حضور سوپروایزور های محترم آموزشی بیمارستان ها و کارشناسان دفترپرستاری در محل معاونت درمان برگزار گردید.
هدف از تشکیل این جلسه ارتقاء دانش علمی و کم کردن فاصله بین تئوری و عمل و افزایش بهبود کیفیت آموزش دربالین بود.
در این جلسه مدیر پرستاری دانشگاه اقدام پژوهی را یک فعالیت علمی و پژوهشی نام برد که توسط هر فرد برای کنترل مشکلات موجود درمحیط کار یا زندگی درجهت مطلوب انجام می پذیرد و منجر به تغییر در جهت مطلوب می شود .
منتصری در ادامه عنوان کرد : از اقدام پژوهی به عنوان روشی جهت تسهیل در تغییر و ارتقاء خدمات مراقبت پرستاری و آموزشی می توان نام برد .
در پایان جلسه مقرر گردید حاضرین محور های مختلفی از جمله :
- جامعه نگر نمودن مراقبت های پرستاری
- ارتقای توانمندی های مهارتی پرستاران
- توسعه مسیر های ارتقای شغلی گروه پرستاری را در دستور کار خود جهت اقدام پژوهی قرار دهند .
1398/11/13