۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
جذب پزشک
اضافه شدن 22 پزشک متخصص و فوق تخصص جدید به مجموعه درمانی دانشگاه

17 پزشک متخصص و 5 پزشک فوق تخصص جدید به مجموعه درمانی دانشگاه اضافه شده است.

به گزارش وبدا جهرم؛ شامگاه گذشته در آئین معارفه پزشکان متخصص و فوق تخصص جدید که با حضور فرماندار ویژه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری جهرم، معاون درمان و دیگر مسئولین دانشگاه برگزار شد رئیس دانشگاه با ابراز خرسندی از جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص جدید اظهار داشت:  هم اکنون 112 متخصص روزانه به 2200 هزار بیمار در کلینیک ها و بیمارستان های جهرم خدمات ارائه می کنند.

دکتر محمد رحمانیان گفت:  شهرستان جهرم دارای 430 تخت بستری  فعال است.  تمام تلاشمان این است با افتتاح بیمارستان 313 تخت خوابی که پیشرفت 90 درصد دارد مجموع تخت های فعال بیمارستان های جهرم به 700 تخت برسد.

مهندس شفیعیان فرماندار ویژه شهرستان جهرم در ادامه مراسم با اشاره به  65 پروژه بهداشتی و درمانی شهرستان جهرم گفت:  عمده پروژه های بهداشتی و درمانی این شهرستان به بهره برداری رسیده است که این مهم باعث تحولی شگرف در حوزه بهداشت و درمان جهرم شده است.

وی در ادامه بیان کرد: حجم  قابل توجهی از بیماران از شهرستان ها و استان های مجاور برای درمان به جهرم  مراجعه می کنند که این نشان از ارائه خدمات درمانی ارزان و با کیفیت به مردم شریف است.

دکتر قهرمان بمانا معاون درمان دانشگاه در ادامه مراسم  با اشاره به ورود بخش خصوصی به حوزه درمانی جهرم  گفت:  وجود بخش خصوصی با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص با تجربه در کنار بخش دولتی از دیگر اهداف ما بود که با ایجاد  آن این فرصت مهیا شود که  بیمار برای درمان خود انتخابی آزاد داشته باشد.

1398/11/07